Kiss koncert Prágában 2015-ben

Kiss PragueA világhíres rock együttes a Kiss egy felejthetetlen koncerttel vár mindenkit a cseh fővárosban Prágában 2015. júniusában. A Kiss egy amerikai rock együttes, amit még az 1970-es években alapitottak, de a mai napig az egyik legismertebb és legnépszerűbb együttesek egyike az egész világon.

Az együttes a pályafutása alatt több mint 100 millió albumot adott el világszerte, így még most is az egyik legtöbb albumot eladó bandák egyike az egész világon. Az évek során a Kiss védjegyévé vált a különleges megjelenésük, a tagok arcfestése és a fellépőruhájuk, valamint energetikus és extrém fellépéseik. Az évek során a banda fellállása néhány tag változáson ment keresztül, így mai tagjai Paul Stanley, Gene Simmons, Eric Singer és Tommy Thayer. 2014. júniusa óta az amerikai együttes egy világkörüli koncert turnén vesz részt a The KISS 40th Anniversary World Tour-ral. Ebből az alkalomból az együttes Párizsban, Hamburgban, Berlinben, Bécsben, Amszterdamban, Barcelonában, Madridba és Prágában is szinpadra fog majd állni. Csehországban egyetlen koncertet fog majd adni az együttes Prágában, ami 2015. június 8-án hétfőn lesz majd látható. A koncert a prágai O2 Arénában lesz majd megtartva. Jegyek a koncertre már kaphatóak.

Ha még többet megszerertnél tudni a koncertjegyerkről és az árairól kattints erre a linkre még több hasznos információért: WorldTicketShop.

Leave a Reply