Cseh sör vacsora

Mindenkinek, aki Prágába látogat, és szereti a jó ételeket és a jó sört, egy estét kell töltenie a „cseh sörvacsora” élvezetével. Sok túra van, ahol egész este meglátogatja a kocsmákat és sétál, de miért nem ül le, pihen és eszik egy háromfogásos vacsorát három sör kíséretében? És mielőtt minden elkezdődne, kap egy indítót, a sörpálinkát, amelyet gyakran szolgálnak fel a Cseh Köztársaság éttermeiben és sörfőzdéiben.

Cseh sörvacsora

A sörvacsora (igazi cseh cuccokból) áll:

  • Sörpálinka
  • Pácolt sajt & sörperec
  • Pasztörizálatlan lager a sörfőzdéből
  • Grillezett sertés steak burgonyával erős sörmártással
  • Félig sötét lager a sörfőzdéből
  • Sör felhasználásával készült csokoládétorta, tejszínhabbal és naranccsal.
  • A világ legerősebb söre!

Minden étkezéshez egy sört kap, mindezt a sörvacsora helyén főzve. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, mert desszertként Prágában a legerősebb sört kapja, amelynek alkoholtartalma 12,6!!!! Azok számára, akik nem isznak alkoholt, sör helyett üdítőitalok állnak rendelkezésre.

A tevékenység egy kicsit Prága fő turisztikai területén kívül zajlik, de még mindig csak 5-10 perc gyalog az Óváros tértől. Ha inkább a Pilsner Urquell sörfőzdét szeretné meglátogatni, csatlakozzon inkább egy pilseni túrához.

Gyakorlati tudnivalók:
Beszerezhető: Minden nap 11.00 és 23.00 óra között
Ár: 1000 CZK személyenként

200 CZK-t kell fizetni a foglaláskor, a többit a vacsora után kell fizetni. Amint megkapjuk a regisztrációját, küldünk egy számlát, amelyet VISA/MasterCard/Bank átutalással lehet kifizetni, és miután megkaptuk a fizetést, megtesszük a megállapodásokat és elküldjük Önnek a visszaigazolást. Abban az esetben, ha a program nem érhető el a kért időpontban, természetesen minden pénzt visszatérítünk.

Foglaljon cseh sörvacsorát most!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Leave a Reply