Tárlatvezetés Prágában

Prága a világ egyik legszebb városa. Kelet Párizsának hívják, és van néhány igazán lenyűgöző látnivalója. Miért nem ismeri meg őket egy prágai tárlatvezetésen?

Prágában rengeteg vezetett túra áll rendelkezésre. Egyesek privátak, míg mások csoportos túrák. A vezetett túrák egy része gyalog zajlik, míg más túrák buszt vagy esetleg busz, hajó és gyaloglás kombinációját használják. Vannak más túrák is, amelyek Prágán kívüli helyekre visznek, ezért olvasson tovább, hogy információkat találjon Prága legjobb vezetett túráiról. Ha érdekesnek találja ezeket a túrákat, töltse ki az űrlapokat, és azonnal foglaljon túrát.

Vezetett túra Prágában
FOTÓCREO Michal Bednarek / Shutterstock

Vezetett túrák Prágában – Melyik túrát részesíti előnyben?

A Grand City Tour

Ez egy bevezető túra Prágába, amely lehetővé teszi, hogy megnézze Prága legfontosabb látnivalóit. 3 1/2 órán át tart, és kombinálja a gyalogos sétát Prága busszal és hajóval történő felfedezésével. Látni fogja Prága összes fontos területét, és belülről is megnézheti a Szent Vitus-székesegyházat. Az utazás a Dvorakovo töltésen (17-es móló) ér véget, a Stefanikuv híd mellett.

Ár: 1100 CZK személyenként (25% fizetendő foglaláskor)
Elérhetőség: Minden nap 10.00 órakor.
Nyelv: Angol nyelvű útmutató

A Terezin-emléktúra

Szeretné meglátogatni a Cseh Köztársaság egyik legkegyetlenebb helyét? Csakúgy, mint a krakkói látogatók Auschwitzba, nagyon gyakori, hogy a Prágába érkező látogatók meglátogatják a Terezin-emlékművet. A hely eredetileg a 18. században épült, de a legtöbb ember ismeri a második világháború alatti funkciója miatt. Ez egy olyan túra, amely összesen 5 órán át tart, és ideális azok számára, akik érdeklődnek a náci és a második világháborús történelem iránt. A túra Prága központjában kezdődik.

Ár: 1450 CZK (25% fizetendő foglaláskor)
Elérhetőség: Kedden, csütörtökön és vasárnap 8.45-kor
Nyelv: Angol

A Cesky Krumlov túra

Cesky Krumlov egy fantasztikus város Csehországban. Szerepel az UNESCO Világörökség listáján, és ez egy olyan város, amelyre sokáig emlékezni fog, miután látta. A város fantasztikus hangulatú. Nem túl nagy, így ha néhány órát Cesky Krumlovban töltesz, elhagyod a várost, és úgy érzed, mintha láttad volna a város legfontosabb területeit.

Ár: 1950 CZK (25% fizetendő foglaláskor)
Elérhetőség: Szerdán és szombaton 8.45-kor
Nyelv: Angol

Inkább élvezne egy sörvacsorát Prágában? Nézze meg ezt a programot!

Folyami hajókirándulások itt: Prága

Ha többet szeretne megtudni a prágai folyami hajóutakról, látogasson el erre az oldalra.

Foglalási információk

Szeretne élvezni egy vagy több ilyen túrát Prágában? Töltse ki az alábbi űrlapokat, és mondjon el nekünk mindent. Miután megkaptuk az e-mailt, számlát küldünk Önnek a foglaláskor fizetendő teljes összeg 25%-áról (fizethet VISA, MasterCard vagy banki átutalással). Miután megkapta az előleget, megszervezzük a foglalást, és megerősítjük a programot az összes szükséges információval.

Foglalja le idegenvezetését Prágában még ma

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Leave a Reply