Középkori vacsora az „U Pavouka” Prágában – Megéri a pénzt?

u pavouka

Az emberek azért jönnek Prágába, hogy átsétáljanak a Károly-hídon, meglátogassák a Vitus-székesegyházat, helyi sört igyanak, és Prága óvárosának utcáin járják az utcákat. De hol fogod megenni a vacsorádat Prágában? Hallottál már a nagyon népszerű „U Pavouka” étteremről? Ez egy étterem, amely középkori vacsoraélményt nyújt sok itallal és étellel, valamint kardharcokból, hastáncból, hangos zenéből és még sok másból álló programmal. Megéri az „U Pavouka” a pénzt? Érdemes eltöltenie egy estét az étteremben prágai útja során?

Az „U Pavouka” Prága központjában található, mindössze 2 perc sétára az Óváros tértől. Ennek eredményeként nem kell sok intézkedést tennie ahhoz, hogy odaérjen. Ha meglátogatja a népszerű karácsonyi vásárokat vagy húsvéti vásárokat az Óváros téren, csak sétáljon a híres Lőportorony felé a városháza közelében, és az étterem 2 percen belül a bal oldalon lesz. Más szóval, a hely tökéletes!

Középkori étterem Prága

Európában számos város kínál hasonló témájú éttermeket. Budapesten (Magyarország) a Sir Lancelot a leghíresebb középkori étterem, míg a Rozengrals egy népszerű középkori étterem Rigában (Lettország). De foglaljon asztalt, és költsön sok pénzt egy meglehetősen drága vacsorára a prágai „U Pavouka” -ban?

Mitől olyan különleges az „U Pavouka”?

Ahogy megérkezik az étterembe, lekísérik egy sötét pincébe, ahol sok gyertya van. Az egész hangulat visszarepít oda, amit a középkorban kocsmának gondolhattunk. A program kezdetekor tipikus középkori zenét játszó zenészek fogadják Önt, miközben végigvonulnak az egész étteremen, így mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy közelről lássa a zenészeket. Ez egy egészen fantasztikus módja az este indításának, és a zenészek és a zene által hozott hangulat repülő kezdetet ad a programnak!

Az étterem ütemtervvel rendelkezik az ételekhez, ami azt jelenti, hogy az ételeket meghatározott időpontokban szolgálják fel. Más szóval, ez egy egész estés program, és nem egy olyan hely, amelyet 30 percre meglátogatsz, majd a következő programra futsz. Ha 20.00 óra körül érkezik, tudnia kell, hogy a főétel csak körülbelül 80-90 perccel később érkezik meg az asztalhoz. De mielőtt eljutna a főételhez, kap egy előételt, egy levest, egy palacsintát és sok szórakozást.

U Pavouka Praha

A menü a jövőben változhat. Azt is érdemes tudni, hogy a gyerekeknek csak három, míg a felnőtteknek öt fogást szolgálnak fel az étteremben.

Ahogy a zenészek visszatérnek a helyükre, megérkeznek a táncosok, és sokszor látni fogja őket az este folyamán. Ezek jó megjelenésű és képzett táncosok, akik elkísérik Önt és szórakoztatják a látogatókat. De színészek / színésznők is fellépnek, és ne lepődj meg, ha kardharcnak vagy más csatának vagy más csatának tanúja vagy, közel ahhoz, ahol ülsz.

Az „U Pavouka” családbarát étterem?

Ha tinédzserekkel érkezik Prágába, valószínűleg ez lesz az egyik legnépszerűbb program, amelyen részt vesz. Nem véletlen, hogy sokan színházként és étteremként hivatkoznak az „U Pavouka”-ra, és nem csak étteremként. Ez egy étterem teljes programmal, és a tinédzserek élvezni fogják mind a színészetet, mind a táncot, mind a hangulatot.

Az 5 év alatti gyerekek nehezen értik meg, mi történik, de az 5 és 10 év közötti gyerekek valószínűleg jól fogják érezni magukat, még akkor is, ha egyesek kissé ijesztőnek találják a szórakozást (de ez nem akadályozna meg minket abban, hogy ilyen gyerekeket hozzunk magunkkal).

A kérdés megválaszolása; Az „U Pavouka” valószínűleg az egyik leginkább családbarát tevékenység Prágában, és olyan, amelyre gyermekei sokáig emlékezni fognak, miután elhagyják a várost!

Érdemes tudni, hogy a programban korlátlan sörfogyasztás szerepel (általában). Mit jelent ez? Ne lepődjön meg, ha más vendégek jó hangulatba kerülnek, és énekelni, táncolni kezdenek, és rendkívül jó hangulatba kerülnek a túl sok alkoholfogyasztás miatt. Ha nem akarod, hogy a gyerekeid ezt lássák, akkor lehet, hogy máshová akarsz menni, de lehetőségként is használhatod arra, hogy megtanítsd őket az alkoholfogyasztásra és a középkori kocsmák életére.

Milyen az étel az „U Pavouka” -ban?

Eddig sokat írtunk az étterem szórakozásáról (ami fantasztikus). De milyen az étel? Ha teljes menüt vásárol, akkor öt tanfolyamot fog szolgálni. Ott-tartózkodásunk alatt először salátát szolgáltak fel, majd levest, spenótos palacsintát, egy hatalmas darab húst, majd végül desszertet. Az alábbiakban képeket láthat az ételről, amelyet felszolgáltak.

Szerettük a műsort, de nem voltunk annyira lelkesek az ételekkel kapcsolatban. A leves csodálatos volt, a főétel (a hús) lédús és sok volt, de az előételt, a palacsintát és a desszertet könnyű volt elfelejteni. Azok a gyerekek, akik csak három fogást kaptak, nagyon várták a desszertet, de egyiküknek sem tetszett, így ez sem nekik, sem a felnőtteknek nem volt sikeres. A palacsinta nagyobb sikert aratott volna a Nutellával, de ez nem lett volna túl hiteles. A probléma csak az volt, hogy a gyerekek nem örültek a spenótos palacsintának, annak ellenére, hogy jó íze volt.

Összefoglalva az ételt; Hitelesnek tűnt, de lehetett volna jobb és gyerekbarátabb.

Mennyibe kerül egy „U Pavouka” vacsora?

Ha vacsoráját olyan oldalon keresztül foglalja le, mint a GetYourGuide, az ár 78 € felnőttenként (12 éves vagy idősebb) és 47 € gyerekenként (4-11). Ez egy drága vacsora, de fontos figyelembe venni az összes extrát, amit az ételen kívül kap. Az egyik dolog a korlátlan italfogyasztás (sör, bor és üdítőitalok), a másik dolog a show és az egész hangulat, amit egész este kapsz.

Powered by GetYourGuide

Ez még mindig drága élmény, így egy négytagú család két tinédzserrel könnyen 320 eurót költhet egy vacsorára az „U Pavouka” -ban. Megéri? Ezt Önnek kell eldöntenie, de meg vagyunk győződve arról, hogy ez egy olyan élmény lesz, amelyre a legtöbb vendég nagyon sokáig emlékezni fog.

Az „U Pavouka” -ban alacsonyabb áron étkezhet, ha asztalt foglal a korai vacsorára, amely 16:30-kor kezdődik. Ez egy nagyon hasonló műsor, de olcsóbb, mivel a legtöbb ember este akar ott lenni, és nem ebben az időben.

Mi a véleményed a prágai „U Pavoukáról”?

Voltál már az étteremben? Hogy tetszett az élmény? Megérte az árát? Olyan élmény volt, amire emlékezni fogsz?

Sokan azt mondják, hogy nem látogatnák meg kétszer az éttermet, de egyszeri eseményként mindenképpen megéri a pénzt. Egyetértesz?

Leave a Reply