Roxette koncert Prágában

RoxetteA svéd duó a Roxette a világkörüli turnéjuk keretein belül a cseh fővársoban Prágában is fellépnek majd 2015. folyamán. A Roxette egy svéd pop rock duó, amit még az 1980-as években alapitottak, de csak az 1980-as évek végén robbantak be igazán a zene világába. A duó tagjai és alapitói Marie Fredriksson és Per Gessle. A Roxette az 1980-as évek végén a Look Sharp! albumuk piacra dobása után tettek szert a világhírnévre majd következő albumukkal a Joyride albummal hasonló sikereket értek el, mint a Look Sharp! albumukkal. Az együttes legismertebb dalai a The Look, Listen to Your Heart, It Must Have Been Love, Joyride, Dangerous, Fading Like a Flower, Dressed for Success és a Centre Of the Heart.

A Roxette 2014-től 2015-ig egy viálgkörüli turnén vesz részt a The 30th Anniversary Tour kiséretében és ebből az alkalomból Csehországba is el fog majd látogatni. A svéd duó Csehország két városában fog majd koncertet adni, az egyik koncertjük a cseh fővárosban Prágában a másik koncertjük pedig Ostravában lesz majd megrendezve. Prágában a koncert 2015. május 21-én csütörtökön a prágai O2 Arénában lesz majd látható. Jegyek a koncertre már kaphatóak.

Ha még többet megszeretnél tudni a jegyekről és az árakról, kattints erre a linkre még több információért: WorldTicketShop.

Leave a Reply