Reptéri transzfer

Nagyon jó és pihentető tudni, hogy valaki vár rád a repülőtéren, amikor megérkezel egy új városba. Nem kell stresszelnie a tömegközlekedés keresése körül, és hosszú utazás után eltévednie a városban!

Szóval, miért nem gondoskodik arról, hogy egy magánsofőr találkozzon Önnel és utazási barátaival a repülőtéren? Ezt követően elkíséri Önt az autóhoz, és perceken belül Prága központjában találja magát, biztonságosan bejelentkezve a szállodájába.

Prágában a reptéri transzfer meglehetősen olcsó, ugyanakkor nagyszerű kezdetet ad a Cseh Köztársaság fővárosában töltött nyaralási napjaihoz!

Ha most szeretne reptéri transzfert foglalni Prágában, töltse ki az alábbi űrlapokat. Ha a repülőtéri felvétel mellett retúr transzfert szeretne. Kérjük, írja be a megjegyzés mezőbe azt az időpontot, amikor azt szeretné, hogy felvegyék a szállodájában, hogy visszatérjen a repülőtérre.

Sofőrünk a repülőtér érkezési csarnokában várja Önt, rajta egy táblával, amelyen az Ön neve szerepel, és közvetlenül a prágai szállodájába viszi. Ez egy privát transzfer, nem pedig bármilyen megosztott átruházás.

Prága repülőtéri transzfer árak

  • 1-4 fő: 38 Euro
  • 5-8 fő: 52 euro
  • 9-12 fő: 1740 CZK
  • 13-16 fő: 1980 CZK
  • 17 -> fő: ez is elintézhető…

Abban az esetben, ha visszaküldést kérnek, ugyanazok az árak érvényesek a visszaútra.

Foglaljon reptéri transzfert Prágában most

Prága reptéri transzfer

Néhány legfontosabb látnivaló Prágában

Csodálatos, hogy jó kezdetű prágai tartózkodása olcsó és hatékony reptéri transzferrel. De mit fog tenni prágai tartózkodása hátralévő részében? A város sok mindent kínál, és valószínűleg már olvasott a város leghíresebb látnivalóiról. De hadd meséljünk néhány legfontosabb látnivalóról, amelyet érdemes megnéznie Prágában.

Ügyeljen arra, hogy sétáljon az óvárosban.

Lehet, hogy ez nem egy konkrét attrakció, de az egyik legfontosabb tevékenység, amelyet Prágában fog végezni, a séta. Amikor megérkezik a repülőtérre, sétáljon el a sofőrjéhez, és a lehető leggyorsabban érjen el prágai szállodájába. És akkor itt az ideje, hogy elkezdjünk sétálni. Sétáljon fel és le az óváros utcáin, és fedezze fel a csodálatos épületeket, az összes különleges utcát és a város hangulatát. Ahogy sétálsz a Moldva folyó, az Óváros tér, a zsidó negyed és még sok más között, egyszerűen lenyűgöző időd lesz, és arra is rájössz, hogy Prága nagy részét gyalog is fel lehet fedezni.

Sétáljon át a Károly-hídon, és látogassa meg a vár környékét

Ha egy ideig sétált az óvárosban, feltétlenül sétáljon át a Károly-hídon. Töltsön el néhány percet a hídon, hallgatva a zenészeket, akik szép zenét játszanak (ha ott vannak), és feltétlenül érintse meg a hídon lévő szent szobrot, amely a jövőben szerencsét hoz.

Akkor itt az ideje, hogy elkezdjük az élvezetes sétát a kastély környéke, a Vitus katedrális és minden más felé. Olyan sok részlet van a környéken, és ha van egy kis ideje, sétáljon az utcákon, amelyek érdektelennek tűnhetnek, mivel mindenhol vannak felfedezhető drágakövek. Amikor befejezte sétáját a kastély területén, mindenképpen térjen vissza az óváros felé, más módon.

Élvezze a vacsora körutazást a folyónál.

Mindannyiunknak szüksége van ételre a prágai túléléshez, és egy este eltöltésének nagyon élvezetes módja az, ha kellemes ételeket eszünk egy folyami körutazáson. Ha így teszel, mindketten éjszaka láthatják Prága csodálatos épületeit, miközben zenét hallgatnak (néhány körutazáson), és ízletes helyi ételeket fogyasztanak.

De minden egy jó reptéri transzferrel kezdődik.

Annyi mindent várhat Prágában, de ne felejtsük el, hogy minden egy kellemes és jó reptéri transzferrel kezdődik. Foglalja el magát most, és győződjön meg róla, hogy nagyszerűen kezdi prágai tartózkodását.

Leave a Reply