Home Events Vásárok Prágai karácsonyi vásárok

Prágai karácsonyi vásárok

Az éves karácsonyi vásárok Prágában a város egyik fő látnivalója. Több százezer embert hoz az utcára, és rendkívül népszerűek a turisták körében. Nem csak sok karácsonyi vásárlást és érdekes ételeket kóstolhat meg a helyi konyhából, hanem éjszaka is megtapasztalhatja a karácsonyi piacokat, amikor gyönyörűen megvilágítottak, és belélegezheti Európa egyik legszebb városának levegőjét is.

Ha már járt Prágában, már tudja, hogy a város gyönyörű. Ha már járt a karácsonyi vásárokon Prágában, nem lepődünk meg, hogy újra szeretné meglátogatni őket. Ez az a hely, ahol helyi kézműves termékeket vásárolhat, megkóstolhatja a helyi italokat és ételeket, és meghallgathatja és megnézheti a helyi művészeket a prágai különböző helyszínek színpadain.

A két legnépszerűbb karácsonyi vásár Prágában

Prágában számos karácsonyi vásár található, de a legnépszerűbb karácsonyi piacok a következő helyeken találhatók.

Karácsonyi vásár az Óváros téren

Ez a leghíresebb közülük, mivel a város szívében található. Gyönyörűen megvilágított, és sok állvány van, ahonnan mindenféle terméket vásárolhat. Prága számos leghíresebb látnivalójának közelében található, így tökéletes hely a nap megkezdéséhez Prágában.

Christmas markets in Prague
Karácsonyi vásár a prágai Óváros téren – Készítette: S-F / Shutterstock

Amint a fenti képből látható, ez egy gyönyörű hely a látogatáshoz!

Karácsonyi vásár a Wencslas téren

Az Óváros tértől nem messze található a karácsonyi vásár a Vencel téren. Ez egy szép kis séta ezek között a piacok között, de figyelmeztetni kell, hogy a karácsonyi piacok forgalmas óráiban nagyon zsúfolt lehet a két piac közötti úton. Ez a piac egy csodálatos téren található, és ismét vásárolhat mindenféle helyi művészek által készített terméket, és helyi specialitásokat fogyaszthat és ihat.

Wenceslas Square

Mint a fenti képen látható, a Vencel téri karácsonyi vásár is fantasztikus hangulatú.

Mikor rendezik meg a karácsonyi vásárokat Prágában?

Mikor rendezik meg idén a karácsonyi vásárokat Prágában? Itt találod a dátumokat.

  • 2022. november 26. – 2023. január 6.

Készen áll arra, hogy meglátogassa a karácsonyi vásárokat Prágában? Van további észrevétele vagy kérdése? Használja az alábbi megjegyzés mezőt, és mindent megteszünk, hogy válaszoljunk, vagy csak élvezzük a megjegyzés olvasását!

dátum

nov 26 2022 - jan 06 2023
Ongoing...

időpont

All Day
Óváros tér

helyszín

Óváros tér
Vencel tér

helyszín 2

Vencel tér
kategória
Booking.com

Leave a Reply