Jégpálya Prágában

Ice skating in PragueA tél beköszöntével rengeteg új és változatos program vár a cseh fővárosban Prágában. A téli időszak egyik legkedveltebb és leglátogatott programja a karácsonyi vásárokon kivül a fedett és szabadtéri jégpályák megjelenése a városban.

A jégpályák és a különböző vásárok a városban minden évben számtalan turistát csalogatnak Prágába a karácsonyi időszak alatt. Prágában rengeteg jégpálya várja a helyieket és a turistákat is egyaránt és ebben a cikkben Prága egyik legjobb és legnagyobb jégpályájáról fogunk irni. Ez a jégpálya a város szivében a Ovocny téren lesz megrendezve rögtön az Estates színháznál az Óvárosban. Ha már eleged van a városnézésből és szivesen kikapcsolódnál, szerted a jeget, a korcsolyát és a sebességet a legjobb választás a korcsolyázás a város belvárosában közel a város fő attrakcióihoz. A jégpálya minden évben és ebben az évben is december 6-tól egészen 2015. január 31-ig vár minden látogatót. A jégpálya használata mindenkinek ingyenes és korcsolyát pedig 50 CZK ellenében tudsz kölcsönözni. A korcsolyapálya minden nap reggel 10-től egészen este fél 10-ig vár minden érdeklődőt. A jégpálya az Óvárosban az Ovocny téren a Estates színház mögött lesz megrendezve.

Ha még többet megszeretnél tudni a különböző programokról, eseményekről, múzeumokról Prágában kattints a következő linkre még több információért.

[stbpro id=”alert” caption=”Mégsem lesz jégpálya”]Sajnos nem stimmel a fenti információ, mert idén úgy döntött az önkormányzat Prágában, hogy még sem lesz jégpálya az Ovocny téren.[/stbpro]

Posted in Egyéb

Leave a Reply