Melyik étterem van nyitva december 24-én Prágában?

Melyik étterem van nyitva december 24-én Prágában?

Prágában rengeteg étterem vár mindenkit még december 24-én is, válaszolva a kérdésedre a következő éttermek biztosan nyitva lesznek:

Bily Konicek (Staroměstské náměstí 548/20, 110 00 Praha – Staré Město)

A Bily Konicek (White Horse) étterem karácsonykor is nyitva van. Az étterem a város szivében rögtön az Óváros téren található közel a város minden látványosságához. Az étteremben a legfinomabb nemzetközi és cseh ételek közül tudsz válogatni és az összes étel frissen a legkiválóbb alapanyagokból van elkészitve. Az étterem minden nap reggel 11-től egészen éjfélig vár mindenkit.

Chagall’s Restaurant (Kozi 5, Old Town, Prague 1)

A Chagall’s Restaurant is a város belvárosában található közel az Óváros térhez. Az étteremben csak nemzetközi ételeket készitenek és az étlapon megtalálhatóak a legfinomabb hamburgerek, steakek, különböző húsos ételek és tészták és desszertek is egyaránt. Ezen felül az étteremnek az árai igen barátságosak. A Chagall’s Restaurant december 24-én reggel 11-től egészen éjfélig vár minden vendéget.

Christmas Eve dinner in Prague

COMO Restaurant (Václavské náměstí 818/45, 110 00 Praha 1, Czech Republic)

A COMO Restaurant egy kedves és stilusos étterem Prága belvárosában közel a Wenceslas térhez. Az étteremben a tradicionális cseh ételek és izek mellett mediterrán ételek közül tudsz választani pénztárca kimélő árakon. Az étterem minden nap reggel héttől egészen éjjel egyig vár minden vendéget. Az étteremben karácsonykor, december 24-én karácsonyi menü várja a látogatókat.

Leave a Reply