2015-ös programok Prágában

Ebben a cikkben a 2015-ös prágai programokról fogunk röviden irni. Prága Csehország fővárosa és leglátogatottabb városa is egyaránt. Prága rövid időn belül az egyik legnépszerűbb európai városok egyikévé nötte ki magát és minden évben több tízezer turista érkezik a cseh fővárosba egy rövidebb vagy hosszabb időre.
2015-ös programok Prágában

Mint minden évben Prága 2015-ben is a legváltozatosabb kulturális és gasztronómiai fesztiválokkal, szines programokkal, koncertekkel és kiállitásokkal vár minden érdeklődőt. A legnépszerűbb fesztiválok egyike Prágában a Cseh Sör Fesztivál. Csehország híres a legkülönfélébb söreiről, ezért nem meglepő, hogy ez az egyik leglátogatottabb és felkapottabb fesztiválok egyike Prága életében. A 2015-ös prágai Sör Fesztivál május 7-től egészen május 23-ig vár minden látogatót. A Sör Fesztiválon a látogatóknak lehetőségük lesz, hogy megismerjék a legfinomabb cseh söröket és a tradicionális cseh ételeket is egyaránt. A másik népszerű fesztivál Prágában a Prága Tavaszi Zenei Fesztivál, ami ebben az évben május 12-től egészen június 3-ig kerül megrendezésre. A prágai Zenei Fesztvál alkalmából rengeteg koncert, opera és balett előadások várnak mindenkit.

A változatos és szines fesztiválokon kivül Prágábab rengeteg koncert is megrendezésre fog kerülni 2015. során. Olyan világhirű előadók koncertjein vehetsz részt, mint az amerikai Katy Perry, az angol Ed Sheeran, Sting, a svéd pop duó a Roxette, Andre Rieu, Nickelback és Andrea Bocelli. A karácsonyi időszak és a hideg beköszöntével a város különböző pontjain lassan megjelennek a karácsonyi vásárok is. Prágában a karácsonyi vásárok általában november végétől egészen december végéig vagy a következő év elejéig várnak minden érdeklődőt.

Ha még többet megszeretnél tudni a prágai programokról, koncertekről, kiállitásokról, fesztiválokról, éttermekről stb. kattints a következő linkre és tudj meg még több információt Prágáról.

Leave a Reply