A Prágai Nemzetközi Tavaszi Zenei Fesztivál

Spring Festival PragueA minden éveben megrendezésre kerülő Prágai Nemzetközi Tavaszi Fesztivál ebben az évben május közepétől egészen június elejéig lesz megtartva.

A Tavaszi Fesztivál az egyik legnépszerűbb és legnagyobb zenei események egyike a város szívében, aminek gyökerei több mint hatvan évre nyúlnak vissza. Ez a legnagyobb komolyzenei fesztiválok egyike Prágában, ahol a legjobb és legtehetségesebb zenészek lépnek a szinpadra. A fesztiválon különböző opera, orchestra, zenés színházi előadások és más produkciók is várnak a látogatókra. Ebben az évben ünnepli a Prágai Nemzetközi Tavaszi Zenei Fesztivál fennállásának a 70. évfordulóját és ebből az alkalomból a zenei rendezvény több mint 45 klasszikus zenei koncerttel vár mindenkit.

A Tavaszi Fesztivál a város több pontján lesz majd látható, többek között a 14 prágai koncerttermben és az idei Tavaszi Fesztivál május közepétől egészen június elejéig vár minden látogatót. A három hetes fesztivál alatt a látogatóknak lehetőségük lesz arra, hogy megismerkedjenek a zene legkiemelkedőbb alakjaival és arra is, hogy jobban felfedezzék a klasszikus zenét. A fesztiválra több mint 60 országból érkeznek zenészek a legnagyobb prágai zenei esemény alkalmából. A Prágai Nemzetközi Tavaszi Fesztivál 2015. május 12-től egészen 2015. június 3-ig vár minden érdeklődöt. A koncertek a város több pontján lesznek majd megtartva, jegyek a koncertekre és az előadásokra már kaphatóak.

Még több információért a Tavaszi Fesztiválról és a jegyekről itt olvashatsz.

Posted in Egyéb

Leave a Reply