Kylie Minogue koncert Prágában

Kyle Minogue 2Kylie Minogue egy ausztrál énekes, dakszerző és színésznő. Kylie már gyerekkorától fogva a szórakoztatóiparban dolgozott egy ausztrál tévénél gyerekszinészként. A Neighbours című sorozatban figyeltek föl rá komolyabban.

A zenei pályafutását 1987-ben kezdte és az évek alatt több díjat is bezsebelt többek között egy Grammy-díjat, számos Brit Zenei díjat és rengeteg ARIA díjat is. Az első singleje a The Loco-Motion volt, ami több hétig az ausztráliai zenei listákat vezette. A siker után kiadta első alubumát is Kylie címmel 1988-ban. A karrierje során számos albumot dobott a piacra és legújabb albuma a Kiss Me Once 2014-ben jött ki.

Kylie Minogue egy világturnén vesz részt, ami egészen 2015-ig tart. Számos ország és városnak lesz a vendége. A koncert sorozat Kylie legújabb albumát a Kiss Me Once albumot népszerűsíti. Kylienak ez a 13. koncert turnéja , ami 2014. szeptemberétől egészen 2015. márciusáig tart. Ausztráliában és Európában fog turnézni és Európában olyan országoknak lesz a fellepője, mint Németország, Spanyolország, Franciaország és Csehország. Németországban számos nagyobb városnak is a vendége lesz. Csehországban a koncert Pragában lesz majd látható az O2 Arénában. A koncert kedden 2014. október 21-én lesz megtartva. Jegyek a koncertre már kaphatóak.

Ha te is szivesen elmennél a kocertre, látogass el erre az oldalra: WorldTicketShop

Leave a Reply