Hol reggelizzünk Prágában?

Prága az egyik legnépszerűbb úti célok egyike Európában és minden évben több tízezren látogatnak el ebbe a városba hosszabb vagy rövidebb időre. Prága Csehország fővárosa és számtalan történelmi épület és múzeum található a városban.

A város minden évben rengeteg programmal és látványossággal vár minden turistát az év bármely szakaszában. A városban sok étterem, bár és pub is található és ebben a cikkben Prága legjobb reggelizős helyeit fogjuk felsorolni.

Bakeshop

Az első a listánkról a Bakeshop. A Bakeshop az egyik legnépszerűbb helyek egyike a cseh fővárosban, Prágában. A kávéházban ehetsz reggelit, kései reggelit és ebédet is. A kávéházban a legfinomabb fajta sütemények és édességeket is kipróbálhatod. A Bakeshopban rengeteg féle frissen elkészített salátkából és különböző fajta kenyerekből tudsz kérni és szendvicseket és frissen elkészített rántottát is ehetsz. A Bakeshopban nincsenek székek se asztalok, igy csak állva a pultoknál lehet enni. A mindig forgalmas Bakeshop Prága belvárosában található.

Bakeshop
Kozí 918/1

Bakeshop
Bakeshop

Bohemia Bagel Burger Bar Holesovice

Bohemia Bagel Burger Bar Holesovice a második étterem a felsorolásunkból. A Bohemia Bagel Burger Bar az egyik legnépszerűbb bárok egyike Prága belvárosában. Ezen a helyen kizárólag reggelizni és ebédelni tudsz. A Bohemia Bagelben rengeteg féle frissen és helyben elkészített hamburger, sültkrumpli és szendvics közül tudsz választani. A Bohemia Bagelben többek között vannak lazaccal, sajttal és hagymával töltött szendvicsek is. A bár egy igazi pénztárca kimélő hely, gazdag választékkal és kedves és gyors kiszolgálással. A Bohemia Bagel Burger Bar itallapján a legjobb cseh söröket is fellelheted.

Bohemia Bagel Burger Bar Holesovice
Dukelských Hrdinů 906/48

Bohemia Bagel
Bohemia Bagel

Jan Paukert

A Jan Paukert egy kávéház Prága belvárosában a prágai Nemzeti Színháztól nem messze. A kávéházban reggelizhetsz és ebédelhetsz is. A Jan Paukertben különféle szendvicsek közül választhatsz, többek között megkóstolhatod a frissen elkészített lazaccal, sonkával, szalámival és tojással megrakott szendvicseket is. Ezeken kívül különböző saláták és desszertek is vannak. A kávéházban minden étel gyönyörűen van elkészítve és megkomponálva. A Jan Paukertben a legfinomabb tradicionális cseh reggeliket és ebédetek is kipróbálhatod. A Jan Paukert egy igazi pénztárca barát bár Prága belvárosában.

Jan Paukert
Národní 981/17

Jan Paukert
Jan Paukert

Erhartova Cukrarna

Erthartova Cukrarna egy kis kávéház Prága szívében. Ez a kávezó a legfinomabb, legfrissebb helyben sütött és készített süteményeket és édességeket kinálja. Az Erthartova Cukrarna Prága legjobb és legfinomabb süteményeit árulja baráti árakon. Ez egy tökéletes hely a nap kezdéséhez egy hosszú városnézés előtt. Az Erthartova Cukrarnak barátságos a hangulata és kedves és gyors a kiszolgálása. Az Erthartova Cukrarna minden nap reggel 9-től egészen este 6-ig várja vendégeit.

Erhartova Cukrarna
Milady Horákové 387/56

Breakfast in Prague
Erhart Cafe

Ezek voltak a legnépszerűbb és leglátogatottabb reggelizős éttermek és kávéházak a cseh fővárosban Prágában, de ezeken kivül számtalan más étterem és bár is található még a városban hasonlóan jó árakkal, reggelikkel és kiszolgálással.

Leave a Reply