Kezdőlap Events - Prága Infó Sport Prágai Félmaraton 2024

Prágai Félmaraton 2024

Szeretsz futni? Álmodtál már arról, hogy valami nagyot csinálsz 2024-ben? Miért nem jön Prágába az éves félmaratonra 2024. április hatodikán?

Ha úgy érzi, hogy egy teljes maraton túl hosszú, akkor lehet, hogy a táv felét le tudja futni. És ha könnyűnek találja, májusban visszatérhet Prágába a teljes maratonra. A félmaraton a prágai Jan Palache térről indul. Ha részt veszel az eseményen, és kéznél van a rajtszámod, akkor tömegközlekedéssel ingyen utazhatsz erre a helyre, hogy eljuss az esemény kezdetéhez.

A legtöbb ember, aki ezt az eseményt szervezi, szórakozásból és önmagával való versenyzésért csinálja. De ha Prágába jön, hogy rekordokat döntsön és nyerjen, akkor tudhatja, hogy a nők számára a legjobb idő 1:04:52, míg a férfiak félmaratoni rekordja 0:58:47. A kenyai és etiópiai versenyzők tartják ezeket a rekordokat. Más szóval, sok nemzetközi versenyző vesz részt ezen az eseményen.

A Prágai Félmaraton neked való?

Szeretnél részt venni ezen a félmaratonon? Neked való? Ha már futottál egy teljes maratont, vagy akár egy félmaratont, akkor tudod, miről van szó, és valószínűleg tudod, hogy a tested képes-e most erre a távra.

Kezdő vagy, és kíváncsi vagy, hogy le tudsz-e futni egy félmaratont? Ha korán kezdi a felkészülést, akkor ez a legtöbb ember számára lehetséges. Rendszeresen futsz? Képes vagy heti néhányszor 10 km-t futni? Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, akkor egy félmaratont is be kell tudnod fejezni.

Még mindig küzd az 5 km-rel? Rendszeresen fusson és rendszeresen növelje a távolságot. Ne felejtsd el hagyni, hogy a tested pihenjen, mert ellenkező hatása lehet, ha rövid idő alatt túl sokat nyomod a testedet.

A legjobb tipp az, ha kapcsolatba lép más futókkal, és talál néhány futópartnert. Nem csak összeállhatsz velük és inspirálhatod egymást a felkészülési időszakban, hanem kérdéseket is feltehetsz. Sok futó van odakint, akik szívesen adnának tanácsot, ezért keressen valakit, akinek tapasztalata van hosszabb távok futásában, és kérjen tőle tanácsot.

Prágai Maraton 2024

Időpont: 2024. április 6.

Prágai Félmaraton térkép.

Itt láthatja a 2022-es prágai félmaraton térképét. Az útvonal a jövőben változhat, de nagyon valószínű, hogy azonosnak, vagy legalábbis nagyon hasonlónak tűnik.

Prágai Félmaraton

A prágai maratonnal ellentétben a félmaraton nem keresztezi a fantasztikus prágai Károly-hidat. Ön azonban fut mellette, és útközben sok más látnivalót és látnivalót is látni fog Prágában. Az egész futás nagyon közel zajlik a Moldva folyóhoz, ami azt jelenti, hogy fantasztikus panorámát élvezhet, és kilátást élvezhet az egész úton (ha van még energiája), miközben prágában futja a félmaratont.

Készen állsz arra, hogy regisztrálj a Prágai Félmaratonra?

Nem számít, április 6-a a prágai félmaraton napja 2024-ben. Szeretne többet megtudni az eseményről? További információkat a weboldalon talál: https://www.runczech.com/en/

Dátum

ápr 06 2024

Idő

Egész nap
Kategória

Leave a Reply