Home Events Sport Prágai maraton

Prágai maraton

Prága fantasztikus város. Van-e jobb módja annak, hogy felfedezzük Prága szépségeit, mint egy maraton futása közben? Lehet, hogy séta közben jobban odafigyelhet a részletekre, de a város másképp néz ki és érzi magát, ha futás közben fedezi fel. Szóval, miért nem jön Prágába, hogy idén lefussa az éves maratont?

Azt mondják, hogy a futás nagy hatással van az agyadra. Ha rendszeresen fut, akkor antidepresszánsok hatása van, ami azt jelenti, hogy endorfinokat és szerotonint szabadít fel a szervezetben – vegyi anyagokat az agyában, amelyek javítják a hangulatot. Futás után endokannabinoidok szabadulnak fel a szervezetben, ami nyugodtabbnak érzi magát, és megküzd a stresszel is. Lehet, hogy nem tudsz jobban aludni közvetlenül egy maraton után, de azt is tudjuk, hogy a jó testmozgás segít a jó éjszakai alvásban.

Szóval, mire vársz még? Eljössz Prágába, hogy idén lefutd a fantasztikus prágai maratont?

A prágai maratonról

A legjellemzőbb dolog az, hogy vasárnap lefutja a maratont. De van néhány más lehetőség is, ha ketté szeretné osztani a távolságot, vagy esetleg egy második személlyel szeretne futni.

További információkat és az eseményre való regisztrációt a következő címen talál: https://www.runczech.com/en/events/prague-marathon-2023

Szeretnél idén több maratont futni? A közelgő budapesti maratonokról itt olvashatsz bővebben.

dátum

máj 07 2023

időpont

All Day
kategória
Booking.com

Leave a Reply