Kezdőlap Events - Prága Infó Sport Prágai Esti Futás (Birell 10k)
Birell 10k Run

Prágai Esti Futás (Birell 10k)

Prága nappal gyönyörű, de éjszaka még szebb. Készen áll arra, hogy 10 km-t fusson, miközben éjszaka élvezi Prága gyönyörű tájait? Gyere Prágába a Prágai Esti Futásra, más néven a Birell 10k versenyre.

Több városban rendeznek esti futóversenyeket, és közismert tény, hogy az úgynevezett Budapest Night Run a prágai Birell 10k-hoz hasonló fantasztikus esemény. Ez a verseny, ahogy a neve is mondja, a lehető leggyorsabban 10 km lefutásáról szól. A legjobb futók kevesebb, mint 30 perc alatt képesek erre, de sokkal gyakoribb, hogy a versenyt körülbelül 60 perc vagy annál hosszabb idő alatt fejezik be.

Ha nem siet, ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy napnyugta után megnézze Prága leghíresebb látnivalóit. Más szavakkal, láthatja a hidakat, a kastélyt és más látnivalókat, amelyek gyönyörűen megvilágítottak, miközben a cseh fővárosban futnak. Hát nem hangzik csodálatosan?

Prágai esti futás (Birell 10k) 2024

Időpont: 2024. szeptember 7.

Ez csak egy a sok fantasztikus prágai verseny közül. Gyakran a népszerű prágai női versenyt ugyanazon a napon rendezik meg, vagy legalábbis egy napon, nagyon közel a prágai éjszakai futáshoz. A különböző prágai futóversenyekről és egyéb eseményekről itt olvashat bővebben prágai naptárunkban.

Címkék:

Dátum

szept 07 2024

Idő

Egész nap
Kategória

Leave a Reply