Kezdőlap Events - Prága Infó Sport Prágai női verseny (5km)
Women's Race Prague

Prágai női verseny (5km)

Készen állsz a futásra anélkül, hogy gondolnod kellene azokra a lassú férfiakra, akik az utadban állnak? Gyere Prágába az 5 km-es versenyre, csak nőknek. Ez a legnagyobb verseny a cseh fővárosban csak a nők számára, így fantasztikus esemény. Futás helyett a férfiak és a fiúk a pálya mellett állnak, és szurkolnak neked. Hát nem hangzik jól?

Miről szól a verseny? Vessen egy pillantást az alábbi trailer videóra, hogy bepillantást nyerjen abba, mire számíthat, ha részt vesz a versenyen.

Ez csak egy a sok éves prágai rendezvény közül. Ha szeretne olvasni a többi népszerű futóeseményről, mint például a prágai maraton, a prágai félmaraton és az összes többi, vessen egy pillantást erre az oldalra.

Prágai női verseny 2024

Időpont: szeptember 7.

Hivatalos név: Adidas Women’s Race.

Mindig bölcs dolog a lehető leghamarabb regisztrálni az eseményre. A legjobb árat kapja, ha korán regisztrál. Ne felejtse el, hogy Prága egy csodálatos város, ezért mindenképpen foglaljon szállodát néhány napra, hogy legyen ideje felfedezni a város gyönyörű látnivalóit és elvégezni Prága minden klassz tevékenységét, amellett, hogy fantasztikus női versenyt fut Prága óvárosának gyönyörű környezetében.

Címkék:

Dátum

szept 07 2024

Idő

Egész nap
Kategória

Leave a Reply