Kezdőlap Events - Prága Infó Fesztiválok Pinot Grigio, Prosecco & Primitivo Fesztivál
wine festival in prague prosecco pinot grigio

Pinot Grigio, Prosecco & Primitivo Fesztivál

Gyere kóstolja meg a három legnépszerűbb olasz bort az idilli Villa Richterben Prágában. Ez az éves fesztivál a gyönyörű helyszínen egynapos esemény, és mesés lehetőséget ad arra, hogy bort igyon és élvezze a látványos kilátást.

Prágában számos fesztivált rendeznek, és a Villa Richter az egyik legnépszerűbb fesztiválhelyszín, ahol többet megtudhat és megkóstolhatja a Cseh Köztársaságban termelt borokat és az importált termékeket is, mint például ezen a fesztiválon. Ha szereti, amit itt kóstol, akkor egy másik nagyszerű hely a Prosecco Fest , amelyet minden évben augusztus végén / szeptember elején rendeznek ugyanazon a helyen.

Pinot Grigio, Prosecco &; Primitivo Fesztivál 2024

Dátum: 2024. június 8.
Helyszín: Villa Richter


Mi a különbség a Pinot Grigio, a Prosecco és a Primitivo között?

A Pinot Grigio egy könnyű, ropogós fehérbor, amely gyakran zöld alma, körte és citrusfélék ízével rendelkezik. Frissítő és tökéletes meleg időben.

A Prosecco egy olaszországi pezsgő, amely könnyű és pezsgő, zöld alma, mézharmat dinnye és körte ízével. Gyakran élvezik aperitifként vagy koktélokban, például mimózákban.

A Primitivo egy merész vörösbor, gazdag sötét gyümölcsökkel, például szederrel és szilvával, fűszerekkel és csokoládéval. Teljes testéről és sima felületéről ismert.


Szeretne többet megtudni arról, hogy mi történik Prágában? További információért kattintson a linkre.

Dátum

jún 08 2024
Lejárt!

Idő

Egész nap

Helyszín

Villa Richter
Villa Richter
Staré zámecké schody 6/251, Prága 1
Kategória

Leave a Reply