prosecco fest prague

Prosecco Fest 2024

Prágában rengeteg fantasztikus fesztivál várja a bort és a sört, és a Prosecco Fest az egyik legszebb. Ez nem egy több ezer fős fesztivál, hanem egy kisebb rendezvény Prága csodálatos részén, a vár és a Petrin-hegy között, a fantasztikus Richter-villában.

A Villa Richter egy történelmi épület Prágában, Csehországban. A Petřín-hegy lejtőin található, a prágai vár közelében. A villa a 19. század elején épült klasszicista stílusban. Ma a Villa Richter gyönyörű kertjeiről és lenyűgöző kilátásáról ismert a városra.

A villában és a villa mellett évente megrendezésre kerülő fesztiválok egyike a Prosecco Fest. A Villa Richter részét képező Szent Vencel szőlőskertben kerül megrendezésre, és itt kóstolhatja meg az olaszországi Veneto régió pezsgőinek széles választékát (ahonnan a híres Prosecco származik). Az ivás mellett élőzenét hallgathat, és élvezheti a látványos kilátást Prágára.

Prosecco Fest 2024

Helyszín: Villa Richter
Dátum: 2024. augusztus 31.

Belépődíj: appx. 250 CZK (érkezéskor fizetendő)

Szeretne többet megtudni más prágai eseményekről, fesztiválokról, piacokról és koncertekről? Nézze meg prágai naptárunkat , hogy többet megtudjon.

Szeretne többet megtudni Prága fantasztikus látnivalóiról? Információkat talál arról, hogy mit nézzen, mit csináljon, és még sok minden mást itt talál a Prágai Kalauzban.

Dátum

aug 31 2024

Idő

Egész nap

Helyszín

Villa Richter
Villa Richter
Staré zámecké schody 6/251, Prága 1
Kategória

Leave a Reply