nomad beer festivals

Nomád Sörfesztivál

Prágában mindenféle fesztivál van. Némelyikük megmutatja a nagy sörfőzdék söreit, míg mások lehetővé teszik, hogy megkóstolja a mikro sörfőzdékben előállított söröket. De tudtad, hogy Prágában van egy fesztivál, amely a nomád sörgyártást is ünnepli? De miről szól a nomád sör?

A nomád sörfőzde olyan sörfőzde, amely nem rendelkezik saját sörfőzdével. Ehelyett a sörfőzdék más sörfőzdékbe utaznak, hogy elkészítsék sörüket. A megalapozott sörfőzdék berendezéseit és helyét használják egyedi receptjeik elkészítéséhez. Ez lehetővé teszi számukra, hogy a kreativitásra és a termelésre összpontosítsanak a sörfőzde birtoklásának magas költségei nélkül. Ez a fesztivál az ilyen sörgyártás támogatásáról szól, ezért ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy megkóstolja a Cseh Köztársaság legérdekesebb söreit.

A fesztivál területére való belépés ingyenes, de ha meg akarja kóstolni a sört, meg kell vásárolnia a hivatalos poharat, amelyben a sörkészítők boldogan töltik meg sörüket (természetesen ezért is fizetni kell).

Nomád Sörfesztivál 2024

Időpont: 2024. szeptember 6. és 7.
Helyszín: Pražská (holešovická) tržnice, Prága 7

A fesztiválról többet megtudhat a hivatalos weboldalon, amely elérhető a https://www.nomadbeerfestival.cz/.

A fesztivált először 2021-ben rendezték meg, és azóta nagy sikert aratott. Jártál már ott, és szeretnéd megosztani a tapasztalataidat? Vagy kérdése vagy megjegyzése van? Az alábbi megjegyzés mezőben mindig megoszthatja, mi van a szívén.

Ha szeretne olvasni más sörfesztiválokról, borfesztiválokról, gasztronómiai fesztiválokról, esetleg egy prágai futóversenyről, tekintse meg eseménynaptárunkat.

Dátum

szept 06 - 07 2024

Idő

Egész nap
Kategória

Leave a Reply