Kezdőlap Events - Prága Infó Fesztiválok Mini Cseh Sörfőzdék Sörfesztiválja 2024
beer festival prague

Mini Cseh Sörfőzdék Sörfesztiválja 2024

Mindannyian tudjuk, hogy a Cseh Köztársaság jól ismert fantasztikus söréről. De nem lenne fantasztikus megkóstolni egy helyi sört, amelyet nem talál éttermekben vagy élelmiszerboltokban? Ha ez érdekesen hangzik, akkor jöjjön ünnepelni a nyarat és a sört a Moldva folyó mentén a Cseh Köztársaság mini sörfőzdéinek sörfesztiválján.

Teljesen nyilvánvaló, hogy mit tehet, ha úgy dönt, hogy meglátogatja ezt a fesztivált; Kóstolja meg a sört! De vannak élő koncertek és egyéb programok is, ami azt jelenti, hogy könnyedén órákat tölthet el, miközben élvezi a fantasztikus kilátást, zenét hallgat és kóstolja a mikro sörfőzdék által gyártott sört Csehországban. Ha sörrajongó vagy, közvetlenül tanulhat másoktól, akik kisebb arányban készítenek sört, így nagyon érdekes esemény.

Van egy kis belépési díj az are-be, de abszolút megéri, ha többet szeretne megtudni a cseh sörgyártásról, és megkóstolni mindenféle kisebb mennyiségben előállított sört.

Mini Cseh Sörfőzdék Sörfesztiválja 2024

Helyszín: Náplavka – Rašínovo töltés
Időpont: 2024. június 14. és június 15.

A fesztivál honlapja a https://www.pivonanaplavce.cz/. címen található.

A Prauge-ban rendezett egyéb sörfesztiválokról, borfesztiválokról, élelmiszerpiacokról, karácsonyi vásárokról, koncertekről, kiállításokról és programokról bővebben olvashat eseménynaptárunkban.

Dátum

jún 14 - 15 2024
Lejárt!

Idő

Egész nap
Kategória

Leave a Reply