Ed Sheeran koncert Prágában 2015

Ed SheeranEd Sheeran a világkörüli koncert turnéja során a cseh fővárosba is el fog látogatni következő év, 2015. elején. Ed Sheeran egy angol énekes és dalszövegíró.

Első albumát az „+” albumot még 2011-ben dobta piacra, amiről két dala is a The A Team és a Lego House is nagy sikereket hozott neki. Ed Sheeran második albumát az „x” albumot idén, 2014. közepén adta ki. Igazán nagy nemzetközi sikereket Taylor Swift negyedik albumán lévő szereplése hozta meg neki 2012-ben és rövid időn belül az egyik legismertebb és legsikeresebb angol énekesek egyike lett. Ugyan ebben az évben, 2012-ben két Brit díjat is nyert, legjobb férfi zenész és legjobb új brit előadó kategóriában. 2014 nyár vége óta Ed Sheeran egy világkörüli turnén vesz részt, melynek keretein belül rengeteg koncertet fog adni a világ minden pontján Európától kezdve Ausztrálián át Észak Amerikáig bezárólag. Az „x” tour a második világkörüli turnéja az angol énekesnek. Ed Sheeran Európában Csehországban is a szinpadra fog majd lépni a cseh fővárosban Prágában. A koncert a Forum Karlinban lesz majd látható 2015. február 12-én csütörtökön. Jegyek a koncertre már kaphatóak.

Ha még többet megszeretnél tudni a koncertről és a jegyekről kattints a következő linkre még több információért: WorldTicketShop.

Leave a Reply