Vidéken az élet Csehországban: Kiállitás

Czech Countryside

Ez a kiállítás a mindennapi cseh vidéki életet fogaj bemutatni a 19. század végétől a 20. század elejéig. A kiállítás „Life in the Czech Countryside” bemutatja a gyönyörű vidékeit Csehországnak és közelebbről is megismerkedhetsz a bohém legelőkkel és rétekkel. A tárlaton a látogatóknak legetőségük lesz, hogy betekintést nyerjenek a 19. és 20. századi minden napos tevékenységekbe, programokba, teendőkbe és a átlagos háztartásba is egyaránt.

A kiállításon különféle eszközök és szerszámok is bemutatásra kerülnek, ami a mindennapi életnek elengedhetetlen kellékei voltak. A kiállításnak a fő célja, hogy megismerkedtesse az embereket a vidéki élettél és hogy közelebb hozzák az emberek számára ezt az életmódot. A kiállítás különböző játékokkal es illusztrációkkal is készül a vendégeknek. A vendégeknek a tárlaton lehetőségük lesz a cseh vidéki életet egy új szemszögből, tetsközelségből megismerni. A „Life in the Czech Countryside” tárlat egy külön részt szentel a cseh falvak bemutatásara, a legelők és farmok közelebbi szemléltetésére, bemutatására.

A „Life in the Czech Countryside” kiállítás Csehország fővárosában Prágában lesz majd látható a Néprajzi múzeumban. A tárlat 2014. március 1-től egészen következő év, 2016. április 3-ig vár minden erdeklődőt.

Leave a Reply