Simply Red koncert Prágában 2015-ben

Simply Red PragueA Simply Red 2015. őszén a cseh fővárosban, Prágában egy hatalmas koncerttel vár mindenkit. A Simply Red egy angol soul és pop együttes, amit még 1985-ben alapitottak Manchesterben. Az együttes felállása óta számtalan díjat zsebelt be, többek között két Brit- zeneidíjat a Legjobb Britt Csapatért 1992-ben és a rákövetkező évben 1993-ban is.

A Simply Red legismertebb dalai a The Air That I Breath, The Right Thing, Sunrise, Stars, Holding Back The Years, It’s Only Love stb. Az együttes tavaly nyilvánosságra hozta a 2015-ös összeállásukat és koncertturnéjukat is egyben, amit az együttes 30. évfordulójának alkalmából rendez. Az együttes 2015-ös felállását Mick Hucknall, Iam Kirkham, Steve Lewinson, Kenji Suzuki, Kevin Robinson, Dave Clayton és Roman Roth alkotják. A Simply Red a Big Love Tour 2015 keretein belül 42 koncertet fog adni, a legtöbbet Németország nagyobb városaiban (Hamburgban, Berlinben, Frankfurtban, Münchenben, Dortmundban stb.) és az Egyesült Királyság nagyobb városaiban (Londonban, Leedsben, Belfastban, Brightonban stb.).

Az első koncertjét a banda 2015. október 20-án Odenseben, Dániában adja, majd harmadik állomása az együttesnek pedig Prága lesz. Prágában a Simply Red koncert 2015. október 26-án lesz majd látható a Forum Karlinban. Jegyek a koncertre már kaphatóak.

Ha még többet megszeretnél tudni a jegyekről, kattints erre a linkre még több hasznos információért: WorldTicketShop.

Leave a Reply