Melyik Prága legjobb 5 csillagos szállodája?

Kelet-Európa városaiban egy dolgot biztosan maximálisan ki lehet élvezni, az 5 csillagos szállodákat és ezek alacsony árait. Tehát, ha Prágába látogatunk, miért nem egy 5 csillagos szállodában szállnánk meg? A nagy kérdés, hogy melyik a legjobb az összes 5 csillagos szálloda közül Prágában?!

Már több cikket is írtunk különböző városok legjobb 5 csillagos szállodáiról Európán belül, de kétségtelenül Prága az egyik legnehezebb város, amiről írni lehet. Prágában egyszerűen csak túl sok jó 5 csillagos szálloda van, ezeknek a száma valahol 30 és 40 között található. A döntés meghozatalát az is nehezíti, hogy a luxus szállodák túlnyomó többségének szinvonala magas és a különböző internetes oldalakon 90-100%-os eredményeket érnek el.Ennek ellenére megpróbáljuk összeszedni és kiválasztani a legjobb 5 csillagos szállodát Prágában. Prága legjobb 5 csillagos szállodái.

Prága legjobb 5 csillagos szállodái.

Ha egy nem hagyományos 5 csillagos szállodában akarunk megszállni, egy régi, történelmi épületben, nem messze a prágai vártól es a Vitus Cathedraltól és más híres prágai látványosságtól, akkor mindenképpen számításba kell vennünk a Alchymist Prague Castle Suitest. A kép a hotelról magàért beszél. Nem csak a hotel fekvése által nyújtott előnyöket élvezhetjük, de a vendégek számára elérhető a vezeték nélküli internet ingyenesen is.

Alchymist Prague Castle Suites
Alchymist Prague Castle Suites

Ha egy hagyományosabb 5 csillagos szállodát szeretnénk, jó elhelyezkedéssel és közel az Óvárostérhez, akkor a legjobb, ha a választásunk a Ventana Hotelre esik inkább. Remek reggeli várja a reggelizőket, miközben korlátlanul élvezhetjük a szálloda által nyújtott ingyenes, vezeték nélküli internetet. Sajnos hiányt szenvednek egy-két megszokott 5 csillagos szállodai szolgáltatásban, mint a wellness és más különböző kezelések.

Ventana Hotel Prague
Ventana Hotel Prague

Ha csak az elhelyezkedést vesszük figyelembe, akkor egyértelmű, hogy Vental Hotel Prague a szálloda, ahol megszállnánk. Azonban, ha gazdagabb környezetet szeretnénk kombinálva egy wellness központtal, ami lehetőleg egy 11. századból való pincében helyezkedik el, akkor valószínűleg szobát foglalni a Alchymist Grand Hotel and Spaban szeretnénk. A szálloda gyönyörű kívülről és belülről is egyaránt. A Károly híd mindössze pár perc sétára van, ami Prága egyik fő látványossága.

Alchymist Grand Hotel and Spa
Alchymist Grand Hotel and Spa

Végköveztetés levonása a prágai 5 csillagos szállodákból.

Három szállodát muttattunk be, mind a három fantasztikus luxus szálloda Prágában.  Bármelyik szállodára is esik választásunk biztosan a legjobb szolgáltatást fogjuk kapni. Ha a wellness a döntő akkor, kétség kívül Alchymist Grand Hotel and Spa a megfelelő választás, ha viszont inkább a szálloda elhelyezkedése a fontos, akkor egyértelműen a Ventana Hotel lesz a kedvencünk. Ha nagy és a régi időket idéző szobákat és a tágas tereket kedveljük inkább, akkor csak a Alchymist Prague Castlera eshet a választásunk. Ha még többet szeretnél megtudni, az alábbi linkre kattintva fellelhetőek a felsorolt szállodák és máris mehet a szobafoglalás.

Krakkóba is utazol? Kattints a legjobb 5 csillagos szállodákért Krakkóban!

Leave a Reply