Katy Perry koncert Prágában

Katy PerryKaty Perry egy amerikai énekesnő, dalszövegíró és színésznő. Már fiatal korában érdeklődött a zene és éneklés iránt és kamaszkoráig egy gospel kórusban énekelt.

2001-ben adta ki első studió albumát a Katy Hudsont, majd Los Angelesbe folytatta zenei tanulmányait. 2008-ban sikerült igazán betörnie a köztudatba, amikor az I Kissed a Girl cimű száma kijött második albumáról a One of the Boysról. A nagy 2008-as áttörés után harmadik albumát is kiadta Teenage Dream címmel 2010-ben. A California Gulrs és a Teenage Dream dalai igen hamar a nemzetközi toplisták élére törtek és világra szóló hírnevet hoztak Perrynek. A később megjelent dalai Firework, E.T. és a Last Friday Night (T.G.I.F.) is hamar a toplisták élére kerültek. Legutolsó albuma a Prism a tavalyi év során, 2013-ban jött ki. Legnépszerűbb dalai az albumról a Roar és a Dark Horse volt.

Katy Perry ebben az évben számos koncertet ad és sok országnak lesz a fellépője. A világkörüli turnéját utolsó albuma a Prism kiadása után kezdte. A Prism albuma 2013 végén jött ki és ez a negyedik studió albuma zenei pályafutása során. A Prismatic World Tour 2014. május 7-én indult Észak-Írországban majd következő állomasai az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália és Európa lesz. Majdnem mindegyik nagyobb európai országban meg fog fordulni turnéja során, olyan országoknak lesz a vendége, mint Németország, Spanyolország, Franciaország, Olaszország, Lengyelország és Csehország is. Csehországban a koncert a cseh fővárosban Prágában lesz megtartva. A koncert 2015. február 23-án hétfőn lesz majd látható az O2 Arénában. Jegyek a koncertre már kaphatóak.

Ha te is szivesen elmennél Katy Perry valamelyik koncertjére, vagy még többet megtudnál a jegyekről és a koncertről kattints erre a linkre.

Leave a Reply