wine festival prague

Szent Márton Borfesztivál

Azért jön Prágába, hogy korán megpillanthassa a karácsonyi vásárokat? Ha Prágában tartózkodik a Szent Márton Borfesztivál idején, akkor valószínűleg túl korai a karácsonyi vásárokhoz. De ne szomorkodjon, mert még mindig lehetősége van finom cseh borokat kóstolni és élvezni a csodálatos kilátást, ha a Villa Richterbe jön, hogy élvezze a Szent Márton Borfesztivált.

Kis összegű belépődíjat (kb. 150 CZK) kell fizetnie a fesztivál területére való belépéshez, ha erre a fesztiválra érkezik a Villa Richterbe. Belül a Cseh Köztársaságban termelt bort fogyaszthatja, és a cseh konyhából származó finomságokat fogyaszthat. A fesztivál területén koncertek és egyéb programok is vannak, így ez fantasztikus módja annak, hogy novemberben megünnepeljük az életet.

Villa Richter Térkép

Fent látható egy térkép, amely bemutatja a Richter Villát és azt, hogyan juthat el a fesztivál területére a lehető legkönnyebben.

Szent Márton Borfesztivál 2024

Helyszín: Villa Richter
Dátum: 2024. november 16.

További prágai programokról többet olvashat, ha megnézi oldalunkat, hogy mi történik Prágában. Sokan, akik remélik, hogy meglátogatják a prágai karácsonyi vásárokat, általában csalódottan hallják, hogy a karácsonyi vásárok négy héttel karácsony előtt nyitnak, ami azt jelenti, hogy általában november végén vagy december elején kerül sor. A prágai karácsonyi vásárokról és az idei karácsonyi vásár pontos időpontjáról itt olvashat bővebben.

Dátum

nov 16 2024

Idő

Egész nap

Helyszín

Villa Richter
Villa Richter
Staré zámecké schody 6/251, Prága 1
Kategória

Leave a Reply