Prague Relay

Prágai váltó

Készen állsz arra, hogy barátaiddal vagy kollégáiddal együtt benevezz egy prágai futóversenyre? A prágai váltó pontosan erre ad lehetőséget. Két versenynap van, amikor részt vehet az általános versenyeken (négy fő együtt). Vannak külön versenyek a bankokban és az orvosi iparban dolgozó emberek számára, és van egy verseny is, amelyet diplomatákként, konzulátusokon és nagykövetségeken dolgozó embereknek szenteltek. Szórakoztatóan hangzik, nem?

A prágai váltófutás két napon át zajlik a cseh fővárosban nyár elején. Ez egy csodálatos módja annak, hogy jól érezd magad a barátaiddal és kollégáiddal, és teljesen új szintre emeli a kapcsolatokat, amikor együtt készülsz a versenyre, majd együtt futod le a versenyt. És ami még fontosabb, amikor leülsz és megiszol egy hideg cseh sört, hogy megünnepeld a verseny után, még jobb lesz!

A prágai váltó csak egy a sok prágai futóverseny közül. A legnépszerűbb események a prágai maraton és a prágai félmaraton, de a váltó és a népszerű szeptemberi női verseny is fantasztikus esemény azok számára, akik futás közben szeretnék felfedezni Prágát.

A váltó 4 futóból áll, és minden futónak összesen 4,8 km-t kell futnia.

Prágai váltó 2024

Időpont: június 25-26.

Szeretne többet megtudni más prágai eseményekről? Vessen egy pillantást prágai naptárunkra , hogy többet megtudjon más futóversenyekről, koncertekről, fesztiválokról, piacokról és kiállításokról. Prága legnépszerűbb tevékenységeiről és látnivalóiról prágai útikalauzunkban is olvashat.

Címkék:

Dátum

jún 25 - 26 2024

Idő

Egész nap
Kategória

Leave a Reply