Kezdőlap Events - Prága Infó Fesztiválok Prágai Tavaszi Fesztivál 2024

Prágai Tavaszi Fesztivál 2024

Az évente megrendezésre kerülő Prágai Tavaszi Nemzetközi Zenei Fesztivált idén is megrendezik májustól júniusig. A Prágai Tavaszi Fesztivál az egyik legnagyobb és legnépszerűbb esemény a város életében, és több mint hatvan éves múltra tekint vissza.

Ez Prága legnagyobb klasszikus zenei fesztiválja, és a fesztivál bemutatja a legtehetségesebb és világhírű zenészeket a világ minden tájáról. A fesztivál a legjobb opera-, zenekari, színházi előadásoknak és egyéb produkcióknak is otthont ad.

Ez lesz a 77. Prágai Tavasz Nemzetközi Zenei Fesztivál, ahol több mint 45 klasszikus zenei koncertet tartanak. A fesztivál május és június között több mint 20 prágai koncertteremben zajlik a városban. A négy hétig tartó fesztivál alatt a látogatók több mint 60 ország legtehetségesebb zenészeinek és művészeinek legjobb koncertjeit és különböző előadásait élhetik át.

Prágai Tavaszi Fesztivál 2024

Időpont: 2024. május 5. – 2024. június 3.
Helyszínek: Különböző koncerthelyszínek Prágában.

2024-ben a Prágai Tavasz Nemzetközi Zenei Fesztivál 2024. május 5. és 2024. június 3. között kerül megrendezésre.

A koncerteket Prágában, különböző koncerttermekben tartják. A fesztivál ideje alatt leggyakrabban használt koncerthelyszínek közé tartozik a Rudolfinum, a Dox Cafe, a Forum Karlin, a Nemzeti Színház és a fantasztikus Városháza.

A programokkal és jegyekkel  kapcsolatos további információkértlátogasson el a következő oldalra.

Szeretne a belváros és a prágai koncerthelyszínek közelében élni?

Szállodát vagy apartmant keres a városközpont, az óváros és a Prágai Tavaszi Fesztivál során használt népszerű helyszínek, például a Városháza és a Rudolfinum közelében? Az alábbiakban láthatja Prága belvárosának térképét, amely mindenféle szálláslehetőséget kínál mindenki számára, sok pénzzel a szállásra, vagy ha kevesebbet szeretne költeni szállásra és többet koncertjegyekre és más nagyszerű prágai tevékenységekre.

Booking.com

Reméljük, hogy a fenti térkép segít megtalálni az Ön számára ideális lakóhelyet, amikor utazik, hogy megtapasztalja a Tavaszi Fesztivált és más fantasztikus eseményeket Prágában.

Egyéb programok Prágában

Keres még néhány programot, amelyet érdemes megnézni Prágában? Ne felejtse el, hogy segíthetünk Önnek a privát reptéri transzferekben a repülőtérről. Ha biztonságosan megérkezett szállodájába vagy apartmanjába, még egy csodálatos sörvacsorát, néhány kellemes folyami hajókirándulást vagy esetleg egy kellemes vezetett túrát is foglalhat.

Nézzen körül itt awww.praguepraha.com  oldalon további információkért és inspirációért!

Címkék:

Dátum

máj 12 2024 - jún 03 2024
Lejárt!

Idő

Egész nap
Kategória

Leave a Reply