prague coffee festival

Prágai Kávéfesztivál

A Prágai Kávéfesztivál egy évente megrendezésre kerülő esemény, amely a kávékultúrát és a specialty kávéipart ünnepli. Összehozza a kávérajongókat, szakembereket és vállalkozásokat a világ minden tájáról, hogy megmutassák és felfedezzék a kávébabot és mindazt, ami vele jár.

A fesztivál lehetővé teszi a látogatók számára, hogy megkóstolják és megismerjék a különböző típusú kávét, a főzési módszereket és a kávébabot a helyi és nemzetközi kiállítók széles körétől. Mindenféle program áll rendelkezésre, beleértve a kóstolókat, workshopokat, bemutatókat és versenyeket. A versenyek során a baristák megmutatják tudásukat a latte art, a sörfőzési technikák és a kávékészítés terén.

A Kávéfesztivál nem csak a kávé művészetéről szól. Nagy hangsúlyt fektetnek a kávé társadalmi aspektusára, egyszerűen élvezik az életet együtt, miközben egy csésze kávét isznak. Ennek eredményeként a fesztivál ideje alatt gyakran vannak élőzenei előadások és művészeti kiállítások a fesztivál területén.

Prágai Kávéfesztivál 2023

Időpont: október 21-22.

Szeretne többet megtudni más prágai programokról? Vessen egy pillantást prágai naptárunkra, hogy megtudja, mi történik a cseh fővárosban.

Címkék:

Dátum

okt 21 - 22 2023
Lejárt!
Kategória

Leave a Reply