Home Events Vásárok Prágai húsvéti piacok

Prágai húsvéti piacok

Szeretné élvezni a gyönyörű húsvéti piacokat Prágában? Ha szereted a karácsonyi vásárokat, biztosan élvezni fogod a húsvéti vásárokat is. Az időjárás szebb, a nap remélhetőleg sütni fog, és élvezheti a helyi ételeket, és megvásárolhatja a Cseh Köztársaságban létrehozott gyönyörű tárgyakat.

Az éves húsvéti piac Prágában az Óváros téren található, Prága szívében. Ez egy olyan tér, amelyet lehetetlen kihagyni, és tele van standokkal és emberekkel a fesztiválok alatt és Események  mint például a húsvéti piac. Valójában esténként teljesen zsúfolt, így nem kell attól tartania, hogy egyedül tölti az idejét Prágában, ha meglátogatja a húsvéti piacot.

Húsvéti piac Prágában
Gyermekprogram a Húsvéti vásáron a Béke téren

A húsvéti piacon mindenféle helyi sört és helyi ételt megkóstolhat. Ez egy tökéletes hely a cseh emberek helyi gasztronómiájának megismerésére, valamint ajándéktárgyak és kézzel készített termékek vásárlására.

Prágában más tavaszi piacok is vannak, az Óváros téren találhatón kívül. A leghíresebb a Wencel téren található, de piacokat is találhat a Béke téren, a kastély területén és néhány más helyen.

De még egyszer – mikor rendezik meg a húsvéti piacot 2023-ban?

Prágai húsvéti piaci dátumok 2023-ban

A húsvéti piac az Óváros téren

  • A húsvéti piac 2023. március 25-én – szombaton nyit
  • A húsvéti piac 2023. április 16-án – vasárnap zár

A húsvéti piac a Vencel téren

  • A húsvéti piac 2023. március 25-én – szombaton nyit
  • A húsvéti piac 2023. április 16-án – vasárnap zár

Ezek a leghíresebb és legnépszerűbb húsvéti piacok Prágában, amelyeket 2023-ban érdemes meglátogatnia.

Azt hiszem, azonnal meg kell rendelnie a repülőjegyét. Az is bölcs dolog, ha előre tervezünk, és lefoglaljuk a Moldva folyami körutazás, a helyi sörvacsora, és reptéri transzferek  Jó előre, csak azért, hogy megbizonyosodjon arról, hogy élvezheti az összes programot, amelyben részt kíván venni tartózkodása alatt.

Mi a helyzet a karácsonyi vásárokkal 2023-ban?

Nem sokat tudunk a Karácsonyi vásárok Prágában 2023-ban  még, de azt gondoljuk, hogy november 26-án nyitnak, és január 6-ig maradnak nyitva. De ez csak egy vad találgatás (a legutóbbi évek tapasztalatai alapján), ezért ne vásárolja meg már a repülőjegyét. Vagy megvásárolhatja repülőjegyét, de ha 100% -ban biztos akar lenni, akkor december 3-a előtt nem szabad megérkeznie Prágába (addigra a piac biztosan nyitva lesz).

dátum

márc 25 2023 - ápr 16 2023

időpont

All Day
Óváros tér

helyszín

Óváros tér
Vencel tér

helyszín 2

Vencel tér
kategória
Booking.com

Leave a Reply