Comic-Con Prága 2023

Szerelmes vagy a képregényekbe, videojátékokba, társasjátékokba, filmekbe, fantáziába, művészetbe és mindenbe? A prágai Comic-Con pontosan neked való fesztivál. Itt élvezheti a programokat, hírességekkel találkozhat, és úgy érezheti magát, mint Sheldon az Ősrobbanás elméletében, amikor a Comic-Conra ment.

Az első Comic-Con-ra 1970-ben került sor az Egyesült Államokban. Azóta minden évben nagy esemény az Államokban, és más országokban is rendeznek hasonló fesztiválokat. Az egyik a Cseh Köztársaság, a város pedig Prága.

A fesztiválon sok minden történik. Mindig vannak játékversenyek, van esély arra, hogy csillagokkal együtt fotózzon, vannak workshopok és foglalkozások, ahol kérdéseket tehet fel hírességeknek, vannak előadások, kiállítások, koncertek, és még sok minden más történik.

Comic-Con Prága 2023

A 2023-as eseményre április 14. és 16. között kerül sor.

A helyszín: O2 Universum, Českomoravská 17, Praha 9 – Libeň, 190 00

Jegyek: Jegyeit a következő oldalon vásárolhatja meg.

Ár:  A háromnapos jegy a fesztiválra kevesebb, mint 2490 CZK-ba kerül.

Nyitva tartás:

  • Péntek: 13.00-23.00
  • Szombat: 9.00-23.00
  • Vasárnap: 9.00-19.00

Ki jön el a 2023-as prágai Comic-Conra?

Itt láthat néhány hírességet, akik 2023-ban jönnek a fesztiválra. Ne felejtsd el, hogy ezek közül soknak különleges autogram- és fotózása van, így ezek közül néhánykal személyesen is találkozhatsz, ha érdekel!

  • Brian Cox
  • Danny Glover

és még sokan mások.

Hogyan juthat el a helyszínre?

Szeretnél ott lenni a prágai Comic-Conon? Hogyan juthat el az arénába? Ezek a legjobb megoldások.

  • Utazzon a metróval a Českomoravská metróállomásig a B vonalon (sárga).
  • Használja a 8-as vagy a 25-ös villamost, és lépjen ki a Multiarena Praha megállónál.
  • Utazzon a 151-es, 152-es vagy 375-ös busszal Českomoravská-ba, vagy a 136-os, 145-ös, 177-es vagy 195-ös busszal Nádraží Libeňbe.
  • Menjen vonattal a Libeňské nádraží vasútállomásra, és sétáljon 500 méterre onnan.

Készen állsz a Comic-Conra?

Élvezze a fesztivált. Ha további észrevételeid vagy kérdéseid vannak a programmal kapcsolatban, írd meg őket az alábbi megjegyzés mezőbe!


Ha más programokat is szeretne élvezni Prágában, feltétlenül nézzen körül a Prágai útmutatónkban, hogy információkat találjon arendelkezésre álló különböző folyami hajóutakról , hogy lefoglaljon egykellemes sörvacsorát, vagy esetleg csatlakozzon egy  vezetett túrához Prágában vagy más szép programhoz!

Tags:

dátum

ápr 14 - 16 2023
Expired!
O2 Universum

helyszín

O2 Universum
Českomoravská 17
kategória

Leave a Reply