chili festival in prague

Chilli Fest 2024

A Chilli Fest néhány évvel ezelőtt indult a chili szerelmeseinek kis összejöveteleként Prágában. Idővel nagy eseménnyé nőtte ki magát, amely a város minden tájáról és azon túl is vonzza az embereket. A fesztivál célja, hogy megünnepelje a fűszeres ételek sokféleségét, és szórakoztató és ünnepi hangulatban hozza össze az embereket.

A fesztivál mindenkié! Akár szereti a fűszeres ételeket, akár csak kíváncsi kipróbálni, minden korosztály számára van valami. A családok, a barátok és az ételek szerelmesei mind összegyűlnek, hogy élvezzék a napot. De ha jó vagy a fűszeres ételek fogyasztásában, kísértésbe eshetsz, hogy csatlakozz az egyik étkezési versenyhez, ahol hideg vízben ülve chilit eszel, vagy más humoros és kihívást jelentő eseményhez.

Ha a fesztivál területére érkezik, fel kell készülnie a következőkre:

  • Élelmiszer-standok: Számos stand kínál fűszeres ételek és szószok széles választékát a világ minden tájáról.
  • Versenyek: Vannak szórakoztató versenyek, mint például a chilievő versenyek, ahol a résztvevők megnézik, ki bírja a legtöbb hőt.
  • Workshopok: Részt vehet workshopokon, hogy megismerje a chili paprika termesztését és a fűszeres ételek főzését.
  • Élőzene és szórakozás: Élő zene és előadások gondoskodnak mindenki szórakoztatásáról.

Chilli Fest Prága 2024

Időpont: október 5., 10:00 – 18:00
Helyszín: Prágai Kiállítási Terület, Holesovice

A fesztiválnak belépődíja van, de a gyerekek ingyenesen léphetnek be a területre. Ha szereted a chilit és a fűszeres dolgokat, ez a tökéletes fesztivál számodra Prágában. A fesztivál honlapja elérhető a https://chillifest.cz/ címen, de sajnos nem gyakran frissül.


Ha szeretne többet megtudni más fantasztikus prágai fesztiválokról, programokról, piacokról, koncertekről vagy eseményekről, nézze meg prágai naptárunkat.

Dátum

okt 05 2024

Idő

Egész nap

Helyszín

Exhibition Ground Holesovice
Exhibition Ground Holesovice
Kategória

Leave a Reply