Come to Burgerfest 2018 in Prague

Burgerfest

Rajongsz a hamburgerekért? Ne hagyja ki a 2023-as Burgerfestet, amelyet Prágában rendeznek szeptember 1. és szeptember 3. között.

Kóstoltál már egy Big Mac-et, és most úgy gondolod, hogy mindent tudsz, amit a hamburgerekről tudni lehet? Nagyon, nagyon, nagyon tévedsz! Ha eljön a 2023-as prágai Burgerfestre, meg fogja érteni, miről beszélünk.

Ez állítólag a legnagyobb hamburgerfesztivál egész Európában, így minden hamburger szerelmesének el kell jönnie erre a helyre. Nem csak fantasztikus hamburgereket kóstolhat meg, hanem élvezheti is Koncertek  mindkét napon. Minden évben felbukkan néhány egészen híres művész, így biztosan van valami, amit várhat.

A Burgerfest évente megrendezésre kerül Prága  2012 óta, és az amerikai nagykövetség égisze alatt működik. Azt is meg kell említeni, hogy az amerikai BBQ Pit Boys támogatja az eseményt.

A fesztivál egyik célja, hogy megmutassa, hogy a hamburger sokkal több, mint olcsó és rossz gyorsétterem. Ez a hely azok számára, akik valódi minőséget akarnak, amikor hamburgert esznek.

Várod már a 2023-as Burgerfestet?

A 2023-as BurgerFest időpontjai: 2023. szeptember 1-3.

A belépődíj 250 CZK. Ezután mindkét napon jogosult lesz belépni a fesztivál területére. A belépés 120 cm alatti gyermekek és fogyatékkal élők számára ingyenes.

A fesztivál területe szombaton este 10.00 és 23.00 óra között, vasárnap pedig 10.00 és 20.00 óra között tart nyitva.

A Burgerfest 2023 a prágai Ground Holesovice kiállításon kerül megrendezésre. A környékre a 12-es, 17-es és 24-es villamossal lehet eljutni. A C metróval is eljuthat a területre, a „Nádraží Holešovice” megállóig.

Készen állsz egy jó hamburgerre? Mi vagyunk!

További információkat más prágai eseményekről itt talál.

Tags:

dátum

szept 01 - 03 2023
Exhibition Ground Holesovice

helyszín

Exhibition Ground Holesovice
kategória

Leave a Reply