btc prague

BTC Prága 2024

Ön Bitcoin fanatikus? Hisz a technológiában, és úgy véli, hogy a Bitcoin minden más kriptovaluta felett áll? Szeretne eljönni Prágába, hogy meghallgassa a Bitcoin témájának legnagyobb tanárait, akik megosztják bölcsességüket, miközben más Bitcoin rajongókkal és rajongókkal találkoznak?

A BTC Prague először 2023-ban került megrendezésre, és több mint 6500 ember vett részt a konferencián. Nagyszerű előadók szerepeltek benne, mint például Michael Saylor és még sokan mások. A konferencia célja, hogy olyan hely legyen, ahol a Bitcoin közösség összejöhet, új barátokat szerezhet, és többet megtudhat a technológiáról, az iparág híreiről, és jól érezheti magát együtt.

A BTC Prague a legnagyobb Bitcoin esemény Európában, így ha rajongsz a világ legnagyobb kriptovalutájáért, akkor itt a helyed.

BTC Prága 2024

Időpont: 2024. június 13. – június 15.
Helyszín: PVA Expo (metrómegálló: Letnany)

Ár: 350 € -tól
Weboldal: https://btcprague.com/

Ki jön a BTC Prague 2024-re?

Sok híres előadó érkezik a fesztiválra. Íme néhány előadó, akikről már hallottál.

Michael Saylor, Francis Pouliot, Parker Lewis, Adam Back, Jack Mallers, Anita Posch, Allen Farrington, Giacomo Zucco és még sokan mások.

Van még valami, amit érdemes csinálni Prágában?

A BTC Prága mellett rengeteg fantasztikus tevékenység vár Önre Prágában. Lehet, hogy nem tud fizetni értük Bitcoinban, de egy hajókirándulás a Moldva folyón vagy egy fantasztikus sörvacsora fantasztikus dolog, amit meg kell tennie. Ha szeretne többet megtudni más prágai koncertekről, eseményekről, futóversenyekről vagy kiállításokról, nézze meg prágai naptárunkat.

Vannak olcsó szállodák Prága területén?

Olcsó szállodát szeretne foglalni Prágában, vagy esetleg egy korai Bitcoin befektetésből származó nyereségének egy részét egy drága szállodára szeretné költeni? Az alábbiakban mindenféle szállodát és apartmant talál.

Booking.com

A fenti térképen látható terület Prága városközpontja. Ha a városközponton kívül szeretne élni, kicsinyítsen, hogy még több szálláslehetőséget láthasson.

Dátum

jún 13 - 15 2024

Idő

Egész nap
Kategória

Leave a Reply