billie concert

Billie Eilish Prága 2025

Van-e jobb módja a nyár kezdetének, mint egy Billie Eilish koncert a prágai O2 Arénában? 2025 nyarának első napja (június 1.) az a nap, amikor a szuper népszerű amerikai énekes a Cseh Köztársaság fővárosába érkezik, és mindannyian várjuk az eseményt. Billie Eilish 2023 nyarán egy fesztiválon járt Budapesten, de a cseh rajongóknak eddig nem sok esélyük volt ilyen közelről látni az énekesnőt. Más szóval, vásárolja meg jegyeit a lehető leggyorsabban, és ha szükséges, foglalja le repülőjegyét Prágába, hogy 2025. június 1-jén Billie Eilish-sel ünnepelhesse a nyarat, a júniust és a fantasztikus zenét.

Billie Eilish 2001 decemberében született, ami azt jelenti, hogy mire Prágába jön, 23 éves lesz. Talán el kellene jönnie Prágába, hogy decemberben megünnepelje születésnapját egy finom forró borral és egy hagyományos kolbásszal a számos prágai karácsonyi vásár egyikén is? Menő lenne, de nem túl valószínű, annak ellenére, hogy Prágában vannak a világ legszebb karácsonyi vásárai.

Billie Eilishnek közel 50 000 000 Youtube előfizetője van, és minden új dalt közel félmillió ember lát az első 24 órában (néha több). Néhány más klipjét kevesebb mint egy hét alatt több mint 20 000 000 ember látta, ami azt jelenti, hogy hihetetlenül népszerű, és az emberek egész nap a Youtube-ra mennek, hogy hallgassák dalait. Legnépszerűbb dalai a Youtube-on (és a Spotify-on) a „Lovely” (Khaliddal), a „Bad Guy” és a „When The Party’s Over”.

Sok dalát maga írja, de sok segítséget és támogatást kap a bátyjától is. Emellett Billie a történelem legfiatalabb művésze, aki hivatalos James Bond-dalt („No Time to Die”) ad elő, és 2023-ban elénekelte a „What I Was Made For” című dalt is, amely a „Barbie” film egyik legnépszerűbb dala.

Billie Eilish Prága 2025

Helyszín: O2 Arena
Dátum: 2025. június 1.
Jegyek: viagogo

Kár, hogy a koncertet az O2 Arénában rendezik, mert olyan sokan akarnak ott lenni ezen a koncerten, ami azt jelenti, hogy Billie Eilish valószínűleg annyi jegyet tudna eladni, hogy egy stadion tele lenne. Más szóval, az érdeklődés nagy, és a jegyek száma korlátozott.

Ha tartózkodása alatt többet szeretne felfedezni Csehországban, remek hely Brno. Kevesebb, mint 2 óra alatt autóval utazhat Prágából Brno-ba, és ez egy gyönyörű város, nagyon szép hangulattal a városközpontban. Ha valami különlegesebbre vágyik, utazzon Cesky Krumlovba, az UNESCO világörökségi listájára. Ha odamegy, akkor körülbelül egy órányira van az ausztriai Linztől, ami azt jelenti, hogy utána valószínűleg tovább kell utaznia Ausztria felfedezésére. Ha pedig van autója, és mégis szeretne felfedezni, nézze meg az ausztriai Cesky Krumlov és Hallstatt közötti távolságot. Mindkettő fantasztikus drágakő, amelyet bárkinek, aki szerelmes a különleges helyekbe, meg kell látogatnia.

Vannak más prágai események, amelyekről bővebben kellene olvasnom?

Rengeteg állandó látnivaló és tevékenység van, amelyet minden Prágába látogatónak fel kell fedeznie. Ha látni szeretné Prágát, a város felfedezésének gyönyörű módja egy hajókirándulás a folyón. Tetszik a hideg sör gondolata? Ne utazzon haza anélkül, hogy mindenféle fantasztikus cseh sört kóstolna. Aztán ott van a zsidó negyed Prága központjában, sok különleges történettel és épülettel. A város sok mindent kínál, és ha gyerekekkel érkezik, ne hagyja ki a fantasztikus állatkertet, a Petrin környékét és más klassz programokat.

Szeretne többet olvasni a prágai ideiglenes kiállításokról, koncertekről, fesztiválokról és piacokról? Nézze meg prágai naptárunkat , hogy többet megtudjon.

Vannak remek hotelek az O2 Aréna közelében?

Igen, számos lehetőség van az O2 Aréna közelében. A helyszínről, a közeli szállodákról és a helyszínre jutásról a következő cikkben olvashat bővebben.

Dátum

jún 01 2025

Idő

08:00 - 18:00

Helyszín

O2 Arena
O2 Arena
Českomoravská 2345/17, 190 00 Praha 9
Kategória

Leave a Reply