André Rieu Prága 2024

André Rieu a klasszikus zene és a fantasztikus koncertek királya. Szeretne megtapasztalni egy fantasztikus Andre Rieu koncertet Prágában? 2023-ban érkezett Prágába, most pedig 2024-ben is visszatér két koncertre.

Egyesek André Rieu-t populista karakternek tartják. Lehet, hogy pontos, de tudja, mit csinál, és rendkívül jó benne. Művészetének mestere, fantasztikus zenészeket tud összehozni és fantasztikus show-t tud készíteni. André Rieu 2024-ben Európában turnézik, turnéja során pedig két rendezvénye is lesz Prágában. Az első eseményre június 7-én, a másodikra június 8-án kerül sor. Szeretné élőben látni a hollandokat a Johan Strauss Zenekarral együtt a prágai O2 Arénában?

Sok más esemény is van Prágában ebben az évben, így ha nem akar részt venni az Andre Rieu koncerteken, sok más eseményt is érdemes megnézni Prágában.

André Rieu Prága 2024

  • Helyszín: O2 Arena
  • Időpont: június 7-8.

Szeretne ott lenni valamelyik prágai André Rieu koncerten? Itt további hasznos információkat talál.

Hol vásárolhatok jegyet az André Rieu koncert(ek)re?

Az emberek annyira izgatottak voltak a 2023-as prágai André Rieu koncert miatt, hogy a 2024-es koncertek bejelentésekor minden jegy gyorsan elfogyott. Ha szeretne ott lenni az André Rieu egyik koncertjén 2024 júniusában, jegyeket vásárolhat a népszerű jegypiacon, a Viagogo-ban. Itt jegyeket vásárolhat a többi André Rieu-koncertre is Európában 2024-ben olyan városokban, mint Oslo, Bécs, Lisszabon és Maastricht (André Rieu szülővárosa).

Hogyan utazhatok el a prágai O2 Arénába?

Az O2 Aréna könnyen megközelíthető metróval (B metróvonal) a „Českomoravská” megállóig. Innen már csak egy rövid sétára van az aréna. Alternatív megoldásként villamossal is eljuthat a „Multiarena Praha” megállóhoz, amely szintén a helyszín közelében található.

Vannak jó hotelek a The O2 Arena közelében?

Számos apartman és szálloda található az O2 Aréna közelében. Használja az alábbi térképet, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő lehetőséget.

Kicsinyíthet, ha Prága még nagyobb területén szeretne szállást keresni.


Szeretne más fantasztikus programokat is megtapasztalni Prágában? Miért nem próbálja ki csodálatos sörvacsoránkat, amely a Cseh Köztársaság legerősebb sörét nyújtja Önnek? Olvassa el ezt és más programokat itt a Prágai útmutatónkban. Ha alapvető információkat szeretne kapni Prága népszerű látnivalóiról, mint például a Vitus-székesegyház, a Tyn-székesegyház, az Óváros tér vagy a Károly-híd, oldalunkon minden szükséges információt megtalál Prága leghíresebb látnivalóiról.

Címkék: ,

Dátum

jún 07 - 08 2024
Lejárt!

Helyszín

O2 Arena
O2 Arena
Českomoravská 2345/17, 190 00 Praha 9
Kategória

Leave a Reply