Andre Rieu koncert Prágában

Andre RieuAndre Rieu egy holland karmester és hegedűművész volt. Legjobban a Johann Staruss Orchstra megalapításáról ismert.

Zenei családból származott és a zene már egészen kicsi korától fogva nagy szerepet játszott életében. Apja a Lipcsei Opera igazgatója volt. Rieu már egészen fiatalon érdeklődött a zene iránt és még csak 5 éves volt, amikor elkezdett hegedülni tanulni. Későbbi tanulmányait is a zenével folytatta és 1974-től egészen 1977-ig a brüsszeli Zene Akadémián tanult. 1978-ban megalapította saját cégét és a Johann Strauss Orchestrát. Eleinte az Orchestrrában mindössze 12 zenész volt, majd az évek során ez a szám kibővült, manapság akár 150 zenész is játszik a Johann Strauss Orchestrában.

Andre Rieu és a világhíres Johann Strauss Orchestra világkörüli turnén vesznek részt. A turné alatt számos országot és várost látogatnak meg. A koncert turnénak a neve „Eine Nacht in Vending”. Olyan európai országoknak és városoknak lesznek a vendégei, mint Németország, ahol számos városban fel fognak lépni, Lengyelország, Írország, Franciaország, Hollandia és Csehország is. Csehországban a koncert a csodálatos cseh fővárosban Prágában lesz majd látható. A koncert az O2 Arénában, pénteken 2015. május 22-én lesz majd megtartva. A koncertre jegyek már kaphatóak.

Ha még több információt megszeretnél tudni a koncertről, dátumokról és a jegyekről látogass ek a következő oldalra és tudj meg többet.

Jegyek: WorldTicketShop

Leave a Reply