Karlin Market

Karlin Street Food Fesztivál

A Karlin Street Food Festival egy fantasztikus ételfesztivál, amelyet Prága Karlin kerületében rendeznek. Ez az utcai ételek ünnepe, amely összehozza az ételek szerelmeseit, hogy élvezhessék a finom, fogyasztásra kész ételek széles választékát a világ minden tájáról.

Sokan szeretik az utcai ételeket, de nem igazán biztosak abban, hogy mi az utcai étel meghatározása. Szóval, mi az utcai étel?

Az utcai étel gyors, ízletes és megfizethető ételekre utal, amelyeket általában az eladók standokról vagy élelmiszer-teherautókból értékesítenek. Ezek az ételek gyakran frissen készülnek, és tökéletesek az útközbeni étkezéshez.

Hát nem hangzik csodálatosan? Éhes leszek, ha írok róla, és ha érezném az élelmiszer-teherautók kellemes illatát, valószínűleg nehezen tudnék ellenállni a kísértésnek, hogy vegyek valamit enni.

A fesztiválon enni és inni, élőzenét hallgatni, és fantasztikus hely az egész család számára.

Karlin Street Food Fesztivál 2024

Dátum: 2024. június 23.
Helyszín: Karlínské tér

Ha Prágában tartózkodik ezen a vasárnapon, ne hagyja ki ezt az eseményt. Máskor jön, vagy szeretne többet olvasni más prágai programokról, koncertekről, kiállításokról és eseményekről? Sok információt talál prágai eseménynaptárunkban.

Azok, akik többet szeretnének olvasni Prága híres látnivalóiról, mint például a Károly-híd, a Vitus-székesegyház és az Óváros tér, megtehetik Prága legfontosabb látnivalóiról szóló oldalunkon.

Dátum

jún 23 2024
Lejárt!

Idő

Egész nap

Leave a Reply