River Cruise in PragueA Moldva folyó Csehország leghosszabb folyója. A folyó 430 km hosszú és ez a folyó az, ami keresztülfolyik Prágán is. A folyó remek lehetőséget nyújt a hajókázásra, nappal és este is. A város gyönyörű mind két esetben, de ha valaki romantikázásra vágyik, akkor inkább este menjen hajókázni! Több hajótársaság is szevez utakat, de nekünk nagyon jó tapasztalatunk van a következőkkel, ezeket itt helyben le is foglalhatja!

Ha megtetszik valamelyik program, tölste ki az itt található űrlapot. Amint megkapjuk a foglalását, visszaigazolást kap és be kell fizetnie a teljes ár 25%-át. Ezt megteheti VISA/MasterCard/PayPal használatával. Amint megkapjuk az utalást, visszaküldünk Önnek egy igazolást a befizetésről és minden adatot, információt megküldünk Önnek, amit a programról tudnia kell. Az ár többi részét (75%) a helyszínen kell befizetni. Ha valamilyen okból a hajókázás elmarad (a cég hibájából), a befizetett összeget visszautaljuk Önnek.

Hajókázás ebéddel
Ez a program minden nap 12.45-15.00 óra között elérhető. A hajókázás során egy finom ebéd mellett, megcsodálhatja a várost a folyóról. Az ebéd, büfé jellegű, több ételből lehet választani és annyit fogyaszt, amennyi jólesik! A találkozási hely a Na Prikope 23-nál van, ami a város központjában található. Innen már vezető segítségével jut el a hajóhoz és a hajókázás irom 13.00-tól 15.00 óráig tart.

Ár: 650 CZK felnőttek/diákok (kb.27 Euro) – 500 CZK gyermekek (10 éves korig)

Hajókázás vacsorával, zenével és városnézéssel
Ha szeretne egy estét eltölteni a Moldva folyón, ez a program Önnek való! A találkozási pont, Prága belvárosában van, Na Prikope 23-nál, 18.30-kor. Innen már egy vezető segítségével jut el a hajóhoz, ahol egy finom büfé vacsora (hideg, meleg ételek közül lehet választani, és mindenki annyit fogyaszt, amennyit szeretne) várja! Ezen a programon nem csak élő zene, hanem egy idegenvezető is várja a vendégeket! A programban, ami három órán át tart, van egy 30 perces idegenvezetés is, mely során busszal viszik körbe a résztvevőket a városban, megmutatva nekik mindazt amit érdemes látni Prágából! A program végén visszaviszik a szállodába a vendégeket. Mindezeket magába foglalja az ár, igazán megéri kipróbálni!

Ár: 1190 CZK felnőttek/diákok (kb. 48 Euro) – 990 CZK gyermekeknek (10 éves korig)

Hajókázás élő zenével és vacsorával
Ez a program is a belvárosban, a Na Prikope 23-nál indul, mindennap 18:45-kor, itt nincs külön buszos idegenvezetés és nincs transzport vissza a szállodába, van viszont három órás hajókázás, élő zenével és finom büfévacsorával!
Ezenkívűl egy welcome-drink is benne van az árban!

Ár: 790 CZK felnőttek/diákok (kb. 32 Euro) – 500 CZK gyermekeknek (10 éves korig)

Foglaljon hajókázást a Moldván most!

Név:
E-mail:
Mobil:
Dátum:
Hajótipus:
Létszám (gyerekek):
Létszám (felnőttek):
Megjegyzés:

Hozzászólás