Czech Beer DinnerHa Prágára gondolunk, sokaknak egyből a sör jut az eszébe! Nem is véletlenül, ugyanis a cseh sör híresen jó! Sokan akik Prágába utaznak, az itt töltött napok nagy részét azzal töltik, hogy pubról, pubra járnak és végigpróbálják az összes kapható sört. Vannak akiknek ez nem az álmuk, nekik van egy nagyon jó ajánlatunk! Mit szólna egy olyan ebédhez, vacsorához, ami egy jó étteremben, a belvárosban lenne, háromfogással és három korsó sörrel? Ezen kívül előételként, vagyis előitalként egy úgynevezett pezsgős sört kapnak a vendégek.

A három fogás tradicionális cseh ételekből áll, és ezekhez szolgálják fel a sört is, az első az 5,2% , a második 5,6% és a harmadik 12,6% alkohol tartalmú, ez az utolsó a legerősebb sör, ami Prágában kapható. Az étteremben van egy pince is, ahol körül is lehet nézni, itt készítik helyben a sört, amit felszolgálnak.

Néhány információ:
Az ajánlat mindennap 11-23 óra között érvényes
Azok akik nem szeretik a sört, kaphatnak más italt is (üdítő, gyümölcslé)

Fizetés:
Amennyiben szeretne egy ilyen sörvacsorán, ebéden részt venni, első lépésben ki kell tölteni az itt található jelentjezési lapot, ezek után kell majd befizetni a 200 koronát fejenként. Fizetni lehet VISA/MasterCard/PayPal -el. Amikor a befizetés megtörtént, akkor kap egy egy emailt, amiben benne van minden információ és egy visszaigazolás, hogy a foglalás él. Ha valamilyen okból nem sikerül a foglalás, a befizetett pénz visszafizetésre kerül. A maradék 500 korona befizetésére a vacsora után kerül sor, az étteremben helyben!

Foglaljon most asztalt!

Név:
E-mail:
Mobil:
Dátum:
Időpont:
Létszám:
Megjegyzések:

Hozzászólás